Új jelszó kérése
Facebook oldalunk
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Ló 7

Ló 7
2 650 Ft2650
Fa alapú, fényképes falióra.
 • Óráink A4-es (29 x 20 cm) méretben készülnek, teljesen hangtalan, folyamatos járású óraszerkezettel szerelve, egyesével kézzel körbevágva, (vagy az igényelt forma, körvonal alapján)
  vagy meghagyva az A4-es méretét, csupán a széleit megcakkozva,
  Alapanyaga: 4 mm vastag MDF alap (préselt fa, vagy más néven pozdorja), a fényképet fotópapíros technikával tesszük rá, celofán ablakos díszdobozban szállítjuk.

  Olvass tovább: http://www.ajandekkeszito.hu/orak/

  Használati útmutató:
  A csomag kiszállításakor, hiába a gondos csomagolásnak, előfordulhat, hogy elsőre nem indul el a szerkezet. Ezeket az alábbi módon lehet megoldani.
  1. A mutatók összekuszálódhatnak, vagyis amint elindul a szerkezet, a mutatók elakadnak egymásban és nem tudnak elhaladni egymás felett-alatt. Ezt egy óvatos simító mozdulattal kiegyenesíthetjük és már menni is fog.
  2. A másodperc mutató nagyon be van nyomva és azért nem indul el, mert szorul. Egy óvatos függőleges mozdulattal húzza le a piros mutatót, majd úgy pattintsa vissza, hogy ne nyomja össze az alatta lévő mutatókat.
  3. Bármilyen hihetetlen, de volt rá példa, hogy rossz volt az elem, amivel próbálták, illetve, hogy fordítva tették bele. :)
  Ha ezek ellenére sem indulna el az óra, értesítsen bátran, megoldjuk!


  Olvass tovább: http://www.ajandekkeszito.hu/orak/
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.