Új jelszó kérése
Facebook oldalunk
Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Kutya Mopsz óra 1

Kutya Mopsz óra 1
2 650 Ft2650

Fa alapú, fényképes falióra.
 • Óráink A4-es (29 x 20 cm) méretben készülnek, hangtalan, folyamatos járású óraszerkezettel szerelve, egyesével kézzel körbevágva, az igényelt forma alapján, vagy meghagyva az A4-es méretét, csupán a széleit megcakkozva, fa alapra, fényképes, beégetős technikával dekorálva, ablakos díszdobozban szállítjuk.

  1. Régebbi technika. A beégetett technikánál a fényképen látható marad a fa mintázata, melyet megtekinthet alul, az első képgalériában. A kész terméket lakkozzuk, hogy ellenálljon az időnek, ezáltal minimálisan vízálló is lesz a felület és enyhén nedves ronggyal áttörölhető.
  Régi technika képgaléria: http://www.ajandekkeszito.hu/orak/#dogo20150217-131024-jpg
  2. Újabb technika. Ha úgy szeretné, hogy a fotó élénkebb színű legyen és ne látszódjon a fa esetleges zavaró mintázata, akkor egy öntapadós fotópapírra nyomtatjuk a felső réteget, így ezek a problémák elkerülhetőek. Ebben az esetben a fénykép élethű minőségű lesz, a színek élénkebbek lesznek, de nem vízálló. Párásabb helyen előfordulhat, hogy a papír feljön a fa alapról ezért nagyobb odafigyelést igényelhet.
  Új technika képgaléria: http://www.ajandekkeszito.hu/orak/#bassett-kutya-ora-jpg

  Használati útmutató:
  A csomag kiszállításakor, hiába a gondos csomagolásnak, előfordulhat, hogy elsőre nem indul el a szerkezet. Ezeket az alábbi módon lehet megoldani.
  1. A mutatók összekuszálódhatnak, vagyis amint elindul a szerkezet, a mutatók elakadnak egymásban és nem tudnak elhaladni egymás felett-alatt. Ezt egy óvatos simító mozdulattal kiegyenesíthetjük és már menni is fog.
  2. A másodperc mutató nagyon be van nyomva és azért nem indul el, mert szorul. Egy óvatos függőleges mozdulattal húzza le a piros mutatót, majd úgy pattintsa vissza, hogy ne nyomja össze az alatta lévő mutatókat.
  3. Bármilyen hihetetlen, de volt rá példa, hogy rossz volt az elem, amivel próbálták, illetve, hogy fordítva tették bele. :)
  Ha ezek ellenére sem indulna el az óra, értesítsen bátran, megoldjuk!


  Olvass tovább: http://www.ajandekkeszito.hu/orak/
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.